Welkom. Passie voor muziek. Music4all.

NKM Blog

Amateurmuziek: Gedeelde Passie

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Muziek is een universele taal die grenzen overschrijdt en harten verbindt. Of je nu een professionele virtuoos bent of gewoon geniet van het spelen in je vrije tijd, muziek heeft het vermogen om mensen samen te brengen en emoties te uiten die moeilijk onder woorden te brengen zijn. In deze blog duiken we dieper in de wereld van amateurmuziek en verkennen we hoe deze gedeelde passie levens verrijkt en gemeenschappen versterkt.

Lees meer

Improviseren Kun Je Leren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Improvisatie - het spontaan creëren van muziek terwijl je speelt - wordt vaak beschouwd als een mysterieuze kunst die alleen is weggelegd voor virtuozen en ervaren muzikanten. Maar hier is het goede nieuws: improviseren kun je leren. Of je nu een beginner bent die net begint met je muzikale reis of een gevorderde muzikant die zijn improvisatievaardigheden wil aanscherpen, deze blog zal je begeleiden bij het verkennen van de wereld van improvisatie en hoe je deze vaardigheid kunt ontwikkelen.

Lees meer

5 Ritmische Oefeningen Die Je Vooruit Helpen

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Ritme vormt de hartslag van muziek. Het bepaalt het tempo, de dynamiek en voegt diepte toe aan je muzikale expressie. Of je nu een drummer, percussionist, pianist, gitarist of zanger bent, het verfijnen van je ritmische vaardigheden is essentieel voor een meeslepende en overtuigende uitvoering. In deze blog delen we vijf ritmische oefeningen die je zullen helpen je ritmische precisie te verbeteren en je algehele muzikale spel naar nieuwe hoogten te tillen.

Lees meer

Wat elke blaasmuzikant moet weten en doen!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Blaasmuziek is een prachtige vorm van muzikale expressie die een rijke geschiedenis en traditie kent. Of je nu een beginner bent die net begint met het leren van een blaasinstrument of een ervaren muzikant die al jarenlang speelt, er zijn enkele essentiële aspecten die elke blaasmuzikant zou moeten kennen. In deze blog gaan we dieper in op deze belangrijke elementen en delen we waardevolle inzichten om je blaasmuziekreis te verrijken.

Lees meer

Klassieke Muziek

Geen feed gevonden

Contact

06 523 60 223