Welkom. Passie voor muziek. Music4all.

Projecten 2015

Interim dirigent Niedorps Fanfare

01-01-2015 t/m 31-3-2015

In de overgangsperiode tussen het afscheid van dirigent Bart Koning en het starten van dirigent Michiel Drijver heb ik het opstaporkest en het grootorkest drie maanden gedirigeerd. Het groot orkest deed ik samen met studiegenoot Thomas Eveleens.


Jurylid Niedorp Got Talent

28-06-2015

Op zondag 28 juni om 16.00 uur heeft een heuse talentenjacht plaatsgevonden in dorpshuis Prins Maurits als een gezamenlijk project van Niedorps Fanfare en Winkel’s Harmonie. Uitgangspunt was de door beide verenigingen gezamenlijk opgezette blazersklas met leerlingen uit de hoogste klassen van de basisscholen uit Nieuwe Niedorp en Winkel. Het afgelopen schooljaar hebben zij onder leiding van Dorenda, Petra of Bert de eerste beginselen van het trompet-, trombone-, saxofoon- of klarinetspelen onder de knie gekregen en als groep leren samenspelen o.l.v. Dorenda. Verder waren te horen: de opleidingsorkesten van beide verenigingen; TOETTI van Winkel’s Harmonie en de jeugd van Niedorps Fanfare.

De middag stond in het teken van solopresentaties door ervaren muzikanten die alleen, als duo of als groepje hun beste beentje zullen voorzetten. De solisten werden deskundig worden door Niels Ket en Thomas Eveleens, die als aankomende dirigenten van wanten weten. Kortom, het was een middag vol spanning en muzikale hoogtepunten.

Klassieke Muziek

Geen feed gevonden

Contact

06 523 60 223