Welkom. Passie voor muziek. Music4all.

 • Dirigent HaFaBra

  Dirigent HaFaBra

  Niels is dirigent van OKK Oostwoud, Sint-Caecilia Lutjebroek, CMV Dindua Enkhuizen en Crescendo Medemblik.
  Learn more
 • Drumlessen

  Drumlessen

  Niels geeft les op Drums en Melodische Percussie. In 2021 richt hij het Jeugd Percussie Ensemble (JPE) op.
  Learn more
 • Compositie.Arrangement.Op Maat.

  Compositie.Arrangement.Op Maat.

  Voor verschillende verenigingen maak ik op maat gemaakte arrangementen. Vaak worden deze arrangementen gespeeld rond feestdagen of bijzondere gelegenheden.
  Learn more

 Direct naar de inlog voor Muziekverenigingen en Leerlingen

Orkesten starten weer op!

Inmiddels heb ik met alle orkesten weer kunnen repeteren. Heerlijk! Wat heb ik dat gemist. Maar het was wel even spannend hoe de orkesten zouden klinken na zo'n lange tijd niet met elkaar te hebben gespeeld. Maar gelukkig viel het allemaal erg mee. Bij de meeste leerlingen zat het embouchure nog goed. Zij konden ook de afgelopen tijd rustig doorgaan met lessen, zij het op afstand. En dat merkte je wel. Gelukkig kon ik horen dat sommige muzikanten zelfs een mooie progressie lieten horen. Zo'n tijdje 'zelfstudie' kan dus een mooi resultaat opleveren.

Bij de overige leden was het muzikale niveau ook nog aardig op peil. De meeste leden heb ik online nog wel gezien, gehoord en/of gesproken dus ik wist dat een hoop muzikanten het instrument nog wel 'warm' hielden. Maar niet iedereen had zijn instrument de afgelopen maanden uit de koffer gehaald waardoor er op de eerste repetities af en toe een opmerking kwam over 'hopelijk geen vastzittende ventielen' en 'kijken of ik er nog geluid uit krijg'. Maar al met al klonken de eerste noten toch weer veelbelovend. 

Ook mijn agenda stroomt langzaam weer vol met leuke en interessante uitvoeringen en evenementen voor 2021 / 2022. Fijn om weer ergens naar toe te kunnen werken. Ik wens al mijn orkesten (en ook alle andere orkesten die Nederland rijk is) weer veel speelplezier en na de zomervakantie weer volop aan de bak voor de mooiste uitvoeringen.

Niels

 • OKK Oostwoud

  Repetitie

 • Crescendo Medemblik

  Repetitie

  Oefenstukken

 • Dindua Enkhuizen

  Repetitieschema

 • Sint-Caecilia Lutjebroek

  Repetitie Leerlingorkest 18:30

  Vervalt ivm herfstvakantie

  -


  Repetitie Orkest 18:30

  WF Festival

  Cahaba Dances - Tetris Theme - Concerto In the Sky - (ovb nieuw muziekstukje ter afwisseling)

Contact

06 523 60 223