Welkom. Passie voor muziek. Music4all.

 • Dirigent HaFaBra

  Dirigent HaFaBra

  Niels is dirigent van OKK Oostwoud, Sint-Caecilia Lutjebroek, CMV Dindua Enkhuizen, Crescendo Medemblik en CMV Excelsior Oosterend Texel.
  Learn more
 • Drumlessen

  Drumlessen

  Niels geeft les op Drums en Melodische Percussie. In 2023 richt hij het Jeugd Percussie Ensemble (JPE) op.
  Learn more
 • Compositie.Arrangement.Op Maat.

  Compositie.Arrangement.Op Maat.

  Voor verschillende verenigingen maak ik op maat gemaakte arrangementen. Vaak worden deze arrangementen gespeeld rond feestdagen of bijzondere gelegenheden.
  Learn more

Amateurmuziek: Gedeelde Passie

Muziek is een universele taal die grenzen overschrijdt en harten verbindt. Of je nu een professionele virtuoos bent of gewoon geniet van het spelen in je vrije tijd, muziek heeft het vermogen om mensen samen te brengen en emoties te uiten die moeilijk onder woorden te brengen zijn. In deze blog duiken we dieper in de wereld van amateurmuziek en verkennen we hoe deze gedeelde passie levens verrijkt en gemeenschappen versterkt.

Lees meer

5 Ritmische Oefeningen Die Je Vooruit Helpen

Ritme vormt de hartslag van muziek. Het bepaalt het tempo, de dynamiek en voegt diepte toe aan je muzikale expressie. Of je nu een drummer, percussionist, pianist, gitarist of zanger bent, het verfijnen van je ritmische vaardigheden is essentieel voor een meeslepende en overtuigende uitvoering. In deze blog delen we vijf ritmische oefeningen die je zullen helpen je ritmische precisie te verbeteren en je algehele muzikale spel naar nieuwe hoogten te tillen.

Lees meer

Wat elke blaasmuzikant moet weten en doen!

Blaasmuziek is een prachtige vorm van muzikale expressie die een rijke geschiedenis en traditie kent. Of je nu een beginner bent die net begint met het leren van een blaasinstrument of een ervaren muzikant die al jarenlang speelt, er zijn enkele essentiële aspecten die elke blaasmuzikant zou moeten kennen. In deze blog gaan we dieper in op deze belangrijke elementen en delen we waardevolle inzichten om je blaasmuziekreis te verrijken.

Lees meer

Klassieke Muziek

Geen feed gevonden

Contact

06 523 60 223